Japán arcmasszázs

A japán arcmasszázs technika nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra is, így emeli a bőr tónusát. Mindegy milyen krémmel végezzük, a hatás megduplázódik.

Csodálatos fiatalító arckezelés

A krém hatóanyagai mélyebbre jutnak és hosszabban fejtik ki hatásukat. Az arcizmok válnak tónusossá, ettől lesz feszesebb az arcod, nyakad, dekoltázsod bőre, csökken a ráncok mélysége.

A ráncok kialakulása természetes folyamat, az öregedés része, de közel sem mindegy, milyen mélyek a ráncok és milyen az arcizmaink tónusa. A masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz: a hámképzés fokozása, az elhalt hámsejtek könnyű leválása, a kötőszövet élettani folyamatainak felgyorsulása, sejtjeinek, rostjainak fokozott képződése.

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, a szederjes, illetve a seborrheás arcbőr kezelésére*, ápolására.

További jótékony hatások

  • a vénás erek keringésének jelentős javulása*,
  • bőrhőmérséklet megemelkedése,
  • tápanyagok könnyebb felszívódása,
  • kozmetikai anyagok gyorsabb felszívódása,
  • sima, feszes és bársonyos arcbőr

A helyes arcmasszázs azon kívül, hogy jól esik, javítja a hatóanyagok felszívódását, mély rétegekbe való bejutását, segít megőrizni a bőr rugalmasságát, megelőzi az apró ráncok elmélyülését. A gravitáció ellen dolgozik.

A japán arcmasszázs folyamatai

Arctisztítással kezdünk, ezt követi az ápoló krém felvitele, bedolgozása, majd maszkot teszünk az arcra. A hatóidő letelte után finoman áttöröljük a kezelt területeket. Magas minőségű, káros anyagoktól mentes szerekkel dolgozom, de igény esetén van lehetőség a vendég saját termékének használatára is.

A masszázs ideje kb. 45 perc.

A legjobb hatás eléréséhez legalább 2-3 naponta javasolt masszírozni, de a heti 1 vagy csak alkalmankénti masszázs is látványos és érezhető eredményt okoz.


*Arcbőr kezelése: nem orvostechnikai beavatkozás. Semmilyen gyógyító jellegű, sem bőrgyógyászati beavatkozást nem végzek. Az arcbőr kezelése tisztítást, Peelingezést, frissítést, pakolást, masszírozást jelent, kozmetikai állapotjavításának céljából.

* Vénás erek keringésének jelentős javulása nem orvostechnikai gyógyító beavatkozás, hanem a kezelés önmagából adódó pozitív következménye.


Az oldalamon használt képek a Photostock fotóletöltőről származnak.