Munay-Ki – Szeretlek

A Munay-Ki kilenc rituálés beavatás az inkáktól. A rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, magasabb szintre emelik az emberi tudatosságot.

A Munay-ki egy quechua (Peruban és környékén beszélt őshonos nyelven) szóból származik, jelentése: „szeretlek” .

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. Egy kilenclépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik lehetnek gyerekkor beliek, de akár karmikusak és előző életbeliek is. A Beavatás megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. A tisztítás után szabadok lehetünk, azzá válhatunk, akik igazán vagyunk: az új emberi faj, a Homo Luminous. Annyit kell csak tennünk, hogy kitárjuk szívünket a Földőrzők bölcsességének és mindez a miénk. Ezek a beavatási rítusok felerősítenek minket, hogy fellépjünk a Föld és minden teremtmény védelméért.

A kilenc rítus

-Alapozó rítusok

~Gyógyítók Rítusa

~Az Erő Sávjai

~Harmónia Rítus

~Látnokok Rítusa

-Leszármazott Rítusok

~Napőrzők Rítusa

~Bölcsességőrzők Rítusa

~Földőrzők Rítusa

-Eljövendő Rítusok

~Csillagőrzők Rítusa

~Teremtő Rítus

A Pi kő

A Pi kő a szimbóluma a fénylő energia testünknek. Kerek alakja a teljesség archetípust szimbolizálja. A dolgok legnagyobb egységét jelképezi, az élet-halál-újjászületés körforgását. A közepe a saját energetikai gerincünket szimbolizálja, a kundalini energiát, ami testünk belsejében áramlik, saját spirálos DNS-ünk képére. Az ázsiai tradíciókban a Pi kő a mennyet jelképezi. Az emberek ezt dörzsölgetve megakadályozzák a problémák kialakulását. A Zenben ez a karma szimbóluma, az egyensúly állapota. Aki megkapja mind a kilenc beavatást, az kap a beavatójától egy ilyen követ.

A kilenc rítus részletei

  1. Gyógyítók Rítusa

A Beavatott összekapcsolódik fény teremtmények generációjával, a múlt Földőrzőivel, akik a személyes átváltozásukban segítenek. A Rítus felébreszti a gyógyító erőt a beavatott kezében, így bárki, akit megérint, áldott lesz.

  1. Az Erő Sávjai

Öt energiasávot tartalmaz: földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt. Ezek a sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, filterként lebontják az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik.

  1. Harmónia Rítus

7 archetípus van átadva a csakrákba, ezek segítségével kapcsolódunk az Univerzum rendező elvével és a saját energiaközpontunkkal. E rituálé segít, hogy elhullasd a múltat.

  1. Látnokok Rítusa

A Rítusban 5 extracerebrális fény út van installálva, ami összeköti a látókérget a harmadik szemmel és a szívcsakrával. Ez felébreszti a belső látót és a képességet, hogy meglásd az energia és szellemek láthatatlan világát.

  1. Napőrzők Rítusa

Összeköt téged mestergyógyítók generációjával a múltból, a jelenből és a jövőből. Elkezded a belső nőiességed gyógyítását és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld napjaidat.

  1. Bölcsességőrzők Rítusa

Segít, hogy meggyógyítsd a belső férfiasságod, a belső bölcsességed összekötődik a misztikus tanításokkal. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és megosszák másokkal, amikor időszerű és megfelelő.

  1. Földőrzők Rítusa

A Rituálé összeköt téged az arkangyalokkal, akik galaxisunk őrzői, az összes élet pásztorai a Földön. Segít, hogy megtanuld a Látók módszerét és valósággá álmodd a világot. A Föld pásztora leszel és elhozod a békét.

  1. Csillagőrzők Rítusa

Miután részesülsz ebben a beavatásban, észreveszed, hogy elkezded az életedben történő eseményeket a fizikai sík helyett spirituálisan érezni. Őrző szerepet vállalsz az eljövendő időért és a következő generációkért.

  1. Teremtő Rítus

Felébreszted az Isteni fényt magadban és minden teremtmény őrzőjévé válsz. Felébreszti Isteni természetedet és a sejtmemóriát, hogy a Szellem nem rajtad keresztül cselekszik, hanem Te vagy az!

A négy elem

Az elemekkel dolgozva összekapcsolódhatunk azok erejével és az Isteni Teremtővel. Az elemek tisztító hatásai segítenek a rítusok könnyebb befogadásában.

~ Föld – Pachamama

Akarni.

Sűrű, női energia, ez a legelfogadóbb elem. Megbocsátó, tisztít és transzformál.

~Víz – Una

Csöndben maradni.

Női energia, a kelet szimbóluma. Egyensúlyba hoz, lemos. Rugalmas, mindig talál magának utat. Sosem adja fel.

~ Levegő – Wayra

Tudni.

Férfi energia, észak eleme. Kiszélesíti tudatosságunkat, megvilágosít, a kommunikáció csatornája

~ Tűz – Nina

Merni.

Férfi energia, a dél eleme. Minden forrás ereje. Eltünteti a sötétséget a szívünkből, lelkünkből.

 

Bármilyen kezelést is kapj tőlem, magad is érzékelheted ezeket az energiákat, hiszen én magam is  Földőrző vagyok. Ha kéred, plusz energetikai kezelést is kapsz, amíg energetizállak, meditálhatsz, csodálatos dolgokat tapasztalhatsz meg.

És ha úgy érzed, szeretnél te is Földőrző Fénylény lenni, mind a kilenc rítusba be tudlak avatni, így saját magadon érezheted a fantasztikus hatást.