A gyógyulás útját járni áldás

Az általam használt különféle komplex módszerek legfőbb célja a testünket ért egyensúlyvesztések lokalizálása. Majd a lehető legmegfelelőbb módszer kiválasztása, a fiziológiai állapotunk javulásának érdekében.

Amikor a testünk mesél a múltról

Amikor találkozok veled, az együttműködésünkben az ismerkedés az egyik legfontosabb lépcsőfok, hiszen az állapotod megismerése nélkül nem tudom behatárolni, hogy melyik testrészed, testi területed igényli a segítséget. Ezért mindent szeretnék tudni, ami a te benyomásod arról, ami történik veled. Fontos kérésem, hogy próbálj velem mindig őszinte lenni a téged érintő fizikai érzetek, fájdalmak, nehézségek vonatkozásában. Szeretném megismerni a tested életútját, és azt az állomást, állapotot, amiben jelenleg vagy. A tested története egyben a lelkedé is, hiszen e kettő valójában egységet alkot a mélyben. Minden, ami kifejeződik a testedben a különféle mozgásblokkok, funkcionális ízületi blokkok, kötőszövetek, izmok, csontok fájdalmai, porcok, csigolyák küzdelmei, letapadások, beszűkülések formájában, azok mind kifejezik a lelki fejlődésed, tanulásod útját is.

Holisztikus szemléletű segítőként hiszek abban, hogy a test egy szimbólumrendszer, amiben kifejeződésre kerülhet egy-egy elakadt élethelyzet, érzelem, megélés, elfojtás formájában. De ugyanígy lehet valamilyen ellenállás, belső harc, regresszió a háttérben, alul vagy túlműködése valaminek. Ha megismerem a tested fájdalmait, blokkjait, akkor könnyebben érzékelhetem a lelked működését is, és így integrált módon tudok neked segíteni a közösen kiválasztott testkezeléssel. Ez nem azt jelenti, hogy bármilyen lelki terápiás módszert alkalmaznék, semmi ilyet nem csinálok. Pusztán csak megismerlek, érzékellek, és együtt gondolkodom a tested-lelked egységéről. Ha átlátom a működésedet, anélkül is feloldódnak a blokkjaid, hogy bármilyen lelki mélységbe merülnénk.

Amikor a gyógyulás írja a történeted

A tested megismerését, és a legideálisabb testkezelés kiválasztását követően elkezdődik az együttműködésünk. Fontos, hogy tudd a különféle kezelések során valójában a te öngyógyító képességed lesz az, ami beindítja a változást. Én a blokkok oldásával, a helyes tartási, mozgásszervi korrekciókkal segítem az utadat, de igent mondani a gyógyulásra, és együttműködni a változással neked kell. Ekképp közös célunk lesz a testi elakadások megszüntetése, a kialakult helyzet következtében létrejövő  fájdalom mérséklése, megszüntetése, a rossz izomtónus helyreállítása, a letapadt, beszűkült inak felszabadítása, a normál ízületi mozgás helyreállítása, a mozgásbeszűkülések megszüntetése. Gyakran előfordul, hogy otthonra javasolt életmódbeli javaslatot is teszek. Torna, mozgásgyakorlatok, technikák, fogások, alvás, ülés vonatkozásában. Vannak olyan panaszok és tünetcsoportok, amik kicsit makacsabbak, és ezért szükségessé válik, hogy több alkalommal is találkozzunk a masszázsok, vagy korrekciós kezelések céljával. Ha pedig megszereted az általam nyújtott szolgáltatásokat, még az is lehet, hogy az életmódod részévé válik a mozgásszervi regeneráció, relaxáció.

Bármi, ami a testünkben készen áll a változásra, fejlődésre, vagy gyógyulásra, az megjelenik tünet formájában. Pontosan azért fejezi ki magát, és hívja fel a figyelmet kicsit önmagára, mert eljött az idő. Eljött az idő arra, hogy többet tudjunk meg önmagunkról, bővítsük egy kicsit a tudatosságunkat, és kapcsolatba lépjünk a testi folyamatainkkal.

A gyógyulás útját járni áldás, ez bármilyen furán is hangzik akkor, amikor betegek vagyunk, vagy fájdalommal küzdünk. Valójában a gyógyulási folyamatunk még ha olykor viszontagságos is, de mégis áldott önismereti út. Amikor belátjuk, hogy szükségünk van segítségre ezen az úton, akkor fél lábbal már a gyógyulás útját járjuk. Ha pedig döntünk, időpontot kérünk, elmegyünk a segítőnkhöz, és együttműködünk vele, akkor kimondhatjuk, hogy utazókká váltunk, s a saját élettörténetünk felelős részei lettünk. Azaz felelősséget vállaltunk a minket ért hatásokkal, testi tünetekkel, fájdalmainkkal kapcsolatban. Aki felelősséget vállal a saját lelkének és testének egészségéért, az elmondhatja, hogy ő többé már nem áldozata a saját belső világának, hanem a hőse. És számára már nem a betegség, hanem a gyógyulás írja az ő történetét.

Olvass tovább, és ismerkedj meg az általam nyújtott szolgáltatásokkal itt.

Vagy ne habozz, kérj időpontot most.

Remélem hamarosan személyesen is megismerhetem
a te gyógyulásod történetét!


Az oldalamon használt képek a Photostock fotóletöltőről származnak.