MagneVit Reflex® Home

MagneVit Reflex® Home
A MagneVit egy olyan elektro-mágnesterápiás készülék, mely a test meridián és akupunktúrás pontjain hatékony öngyógyítási folyamatokat képes elindítani.

A MagneVit Reflex® Home terápiás készülék olyan újdonság, amely működése során ötvözi az emberi test belső szerveiről szerzett tudományos ismereteket, a meridiánok hagyományos kínai orvoslásban foglalt elméletét és gyakorlatát, valamint a modern elektronika mágnesességről és elektromosságról alkotott ismereteit.

Mit tud ez a készülék?

A készülék a mintegy 5000 éve ismert és a gyakorlatban eredményesen alkalmazott akupunktúra módszere alapján történő kezelés*, állapotjavítás hatékony eszköze. A kezelés* az akupunktúrás pontok stimulálásán keresztül aktivizálja a szervezet egyensúly beállító, öngyógyító tevékenységét.

MagneVit Reflex® Home Debrecen

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik ága

Olyan diagnosztikai és terápiás rendszer, amely a testfelszínen vagy annak közelében lévő, anatómiailag meghatározott helyű pontokon tartósan vagy rövid időre alkalmazott fizikai ingerekkel éri el hatásait. A meridiánok biztosítják a bőr és a belső szervek közötti kapcsolatot, és ezekben kering az életfunkciókhoz nélkülözhetetlen, áramlásban megnyilvánuló energia (kínaiul: csi). Az akupunktúrás pontok legtöbbje a bőr alatt futó meridiánokon sorakozik, de igen sok meridiánon kívüli, ún. extra-pontot is felfedeztek már a kutatások során.

A készülékben több évtizedes kutatómunkák eredményeit ötvözték az akupunktúrával kapcsolatos hagyományos kínai ismeretekkel. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy az együttesen alkalmazott elektromos és mágneses hatás szinergikusan összeadódik, azaz egymást erősítik, így az eljárás igen hatékony.

A készülék mindkét fejében erős állandó, elektromosan vezető anyagú mágnes található. Azzal fejti ki gyógyító hatását, hogy az akupunktúrás pontokat egyidejű elektromos és mágneses hatásnak veti alá. Egyedi megoldás, hogy az elektromos impulzusok frekvenciája a kezelés teljes ideje alatt folyamatosan váltakozik egy meghatározott hangfrekvenciás tartományban.

Az alkalmazás területei: (a teljesség igénye nélkül)

nyakcsigolya betegségei, magas vérnyomás, cukorbetegség, ágyéki porckorong kiboltosulása, álmatlanság, rövidlátás, fogfájás, arcbénulás, fejfájás, rendszertelen menstruáció, teniszkönyök,impotencia, tüdőgyulladás, csonttörés utáni helyreállítás, ülőidegzsába…

A kezelés folyamata

A vendég érkezését konzultáció követi, a tünetek, panaszok, kísérő jelenségek átbeszélésével. Ezután tájékoztatást kap a vendég a kezelés* módjáról, időtartamáról, gyakoriságáról.  A kezelés* minden esetben fehérneműig vetkőzve történik, a nem kezelt területek takarásával, hiszen a bőrön keresztül történik a stimuláció. Az áram erősségét és a kezelés* időtartamát a vendég hogyléte és tűrőképessége határozza meg. Általában a kellemes zsibbadtság jelzi a legjobb eredményhez vezető utat.

Egy-egy tünet javulásához több akupont-pár egymást követő kezelése* szükséges. Egy-egy ilyen pár kezelési ideje kb. 1-3 percig tart, alkalmanként 6-15 pár stimulálására is szükség lehet, így egy-egy alkalom 15 perc és 1 óra közötti időtartamú lehet. Egy kúra általában 10-16 kezelésből áll, melyek naponta követik egymást. Két kezelés* között 1-1 nap kimaradhat, de több nem javasolt, mert a pozitív hatás csökkenhet.

További információk a készülékkel kapcsolatban itt olvashatóak.

A kezelésről* és a további kezelhető* tünetekről, panaszokról való tájékoztatásért keress bátran itt.

*A kezelés egy panaszokat okozó, korábban kialakult nem kívánatos állapot kedvező irányú befolyásolását jelenti, jó irányú változás létrehozása a testben, nem orvostechnikai beavatkozás. Semmilyen testen belüli formában nem avatkozunk be, csupán közérzet javulást érünk el a gép segítségével..


Az oldalamon használt képek és feljegyzések a MagneVit Reflex® Home duplamágneses magnetoelektro-akupunktúrás készülék Kezelési Utasításából származnak. Köszönöm!