Talpcsakra masszázs

E masszázs kezelési módszer képes a csakraenergiákat befolyásolni, ezáltal harmóniát, és békés lelkiállapotot teremteni.

Testi – lelki megújulás 

A csakraenergia területek harmonizálása által pozitív hangulati állapot változás áll be. Az új és harmonikus rezgésterület nyomán mentesülünk a betegségektől, lelki összhangra teszünk szert a test öngyógyító képességének köszönhetően.

Az ideális állapot eléréséhez a csakraenergiák masszázsa az egyik lehetséges mód, mert hatásával a negatív, beteggé tevő gondolatmintáinkon változtat. Minden gondolat – pozitív vagy negatív – ősállapotában, tehát eredetileg: rezgés. Csakis a rezgés által vagyunk képesek információkat kapni és közölni. Miután a csakrák rezgésátalakítóak, ezért a rezgésminőség pozitív változása szükségszerűen átalakítja a negatív gondolatmintákat. Felelősek vagyunk nemcsak tetteinkért, hanem a gondolatainkért is, de bármikor lehetőségünk van arra, hogy rátaláljunk a pozitív gondolkodás és pozitív rezgés energiatartományaira.

Egy régi kínai közmondás szerint: “Minden betegség helytelen gondolattal egyenlő. Gondolkozzunk helyesen és egészségessé válunk!”

A talpmasszázs alkalmazását 1,5-2 éves kor körül elkezdhetjük és egészen idős embereknél is használhatjuk, figyelembe véve a tiltó körülményeket.

A talpcsakra masszázs* az egészségmegőrző technikák csoportjába tartozik, frissít, relaxál, segíti a szervezet öngyógyító képességeinek beindulását. Mindennapos alkalmazása mégsem javasolt. Legalább 24 óra szünet szükséges két masszázs között, hogy a szervezet az aktívvá vált salakanyagot üríthesse.

Nagyon erős, testileg is megnyilvánuló csakra-blokádoknál ajánlatos minden 3.napon masszírozni. Amennyiben a kezelés során javulás áll be, a masszírozások csak minden 7-9 napon kövessék egymást. Tehát ideális a heti 1 kezelés.

Hogyan zajlik a talpcsakra masszázs? 

A láb rövid áztatásával kezdődik, ezután következik a megfelelő krémmel történő kezelés. A masszázsprogram végére minden talpcsakránk harmonikusan működik.

A kezelés időtartama kb 30-45 perc, függően a csakrák tisztaságától.

* A talpcsakra masszázs az egészségmegőrző technikák csoportjába tartozik, de orvosterápiás módszernek nem minősül. Semmilyen beavatkozással nem jár, közérzet és általános állapotjavító hatású.


Az oldalamon használt képek a Photostock fotóletöltőről származnak.