Munay-ki rítusok

A Munay-Ki egy gyönyörű, kilenc rituáléból álló beavatás, egyenesen az inkáktól. A rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, magasabb szintre emelik az emberi tudatosságot.

A Munay-ki egy quechua szóból származik, jelentése: „szeretlek”.

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. Egy kilenclépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik lehetnek gyerekkorbeliek, de akár karmikusak és előző életbeliek is.

A Beavatás megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. A tisztítás után szabadok lehetünk, azzá válhatunk, akik igazán vagyunk: az új emberi faj, a Homo Luminous. Annyit kell csak tennünk, hogy kitárjuk szívünket a Földőrzők bölcsességének és mindez a miénk. Ezek a beavatási rítusok felerősítenek minket, hogy fellépjünk a Föld és minden teremtmény védelméért.

Munay-ki

A kilenc rítus

– Alapozó rítusok

~ Gyógyítók Rítusa

~ Az Erő Sávjai

~ Harmónia Rítus

~ Látnokok Rítusa

– Leszármazott Rítusok

~ Napőrzők Rítusa

~ Bölcsességőrzők Rítusa

~ Földőrzők Rítusa

– Eljövendő Rítusok

~ Csillagőrzők Rítusa

~ Teremtő Rítus

A Pi kő

A Pi kő a szimbóluma a fénylő energia testünknek. Kerek alakja a teljesség archetípust szimbolizálja. A dolgok legnagyobb egységét jelképezi, az élet-halál-újjászületés körforgását. A közepe a saját energetikai gerincünket szimbolizálja, a kundalíni energiát, ami testünk belsejében áramlik, saját spirálos DNS-ünk képére.

Pí kő

Az ázsiai tradíciókban a Pi kő a mennyet jelképezi. Az emberek ezt dörzsölgetve megakadályozzák a problémák kialakulását. A Zenben ez a karma szimbóluma, az egyensúly állapota. Aki megkapja mind a kilenc beavatást, az kap a beavatójától egy ilyen követ. Nekem is van ilyen, és a Munay-ki kezelések során átadom vele számodra is a beavatások csodáit.

Hogyan zajlik egy ilyen energetikai kezelés?

Ülő vagy fekvő helyzetben (kezelő ágyon) helyezkedsz el, attól függően, hogy a 9-ből melyik rítust kapod épp meg. A Pi kő segítségével szertartásos keretek között elvégzem a beavatást, miközben te behunyt szemmel befelé figyelsz, önmagadra. Nincs más dolgod, mint átélni ennek a csodálatos, áldásos módszernek a hatását.

A kilenc rítus energetikai kódokat, “fénymagokat” helyez el a testünkben, melyek, ha dolgozunk velük, és fejlesztjük őket, képesek ablakokat nyitni a Szellemvilág különböző dimenziói felé.

Bármelyik rítust is kapd tőlem a kilencből, magad is érzékelheted ezeket az energiákat, hiszen én magam is  Földőrző vagyok. Ha kéred, plusz energetikai kezelést is kapsz, amíg energetizállak, meditálhatsz, csodálatos dolgokat tapasztalhatsz meg.

És ha úgy érzed, szeretnél te is Földőrző Fénylény lenni, mind a kilenc rítusba be tudlak avatni, így saját magadon érezheted a továbbadás fantasztikus hatást.

Munay-ki egyéni energiakezelés:

Egyéni megbeszélés alapján, hétköznapokon.

Részvételi díj: 10.000 Ft/alkalom

Munay-ki beavatás egyénileg:

Lehetőség van a Munay-ki rítusait egyénileg, részleteiben megkapni 5 x 2,5 óra alatt. Ezalatt megkapod mind a 9 beavatási rítust és meg is tanulod hogyan kell azokat átadni. Szintén hétközbeni napokon.

Részvételi díj: 5 × 15.000Ft

Olvasd el még részletesebb a 9 rítus leírását itt.

Foglalj időpontot most.

Remélem hamarosan személyesen is átadhatom neked ezt a csodát, ami ha végig olvastad ezt a leírást, talán már rád is vár…